Suroviny, Strana 8
-
Cukrárske zmesi, múky
-
Arómy a koreniny
-
Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
-
Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
-
Tuky a maslá
-
Polevy
-
Jedlé farby a fixky
-
Poťahovacie a modelovacie hmoty
-
Čokoláda a kakao
-
Náplne, džemy, plnky
-
Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
-
Doplnkové suroviny
-
Semienka, orechy a suché plody
-
Veľké balenia na veľké pečenie
-
na prípravu čokolády
-
VÝROBA ČOKOLÁDY
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
INTOLERANCIE
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia


Výhodné balenie na zaváranie a varenie sirupov a džemov, ale i na všestranné domáce použitie.
Okrem kuchynského využitia ju môžete použiť aj na odvápňovanie, čistenie rýchlovarnej kanvice alebo vodného kameňa.

Kyselina citrónová 250 g je výhodné balenie na zaváranie a varenie sirupov a džemov, ale i na všestranné domáce použitie.
Okrem kuchynského využitia ju môžete použiť aj na odvápňovanie, čistenie rýchlovarnej kanvice alebo vodného kameňa.

Výhodné balenie na zaváranie a varenie sirupov a džemov, ale i na všestranné domáce použitie.
Okrem kuchynského využitia ju môžete použiť aj na odvápňovanie, čistenie rýchlovarnej kanvice alebo vodného kameňa.


Pripravíte si s ním ľahké a nadýchané piškótové cestá, trené a mnoho ďalšieho.
Kypriaci prášok sa v kuchyni využíva často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé vrecúška kypriaceho prášku. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme maxi balenie, s ktorým ušetríte a nebudete poň musieť stále chodiť do obchodu.

Lieskovo-orieškový krokant môžete využiť ako:
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Množstvo použite podľa potreby.

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.


Oblátkový lisovaný zmrzlinový kornút (trvanlivé pečivo); rovnomerná hrúbka steny, z vonkajšej strany vzorka, vnútri hladké steny;
Výška: 121 mm ± 1
Vonkajší priemer: 48 mm ± 1
Hmotnosť: 3,8g ± 1
Použitie: pre zmrzlinárov; ako aj na výrobu, cukrárskych výrobkov ,...
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
Vyrobené na Slovensku.

Máte doma zmrzlinu ale chýbajú vám kornútky?
Žiadny problém - máme pre Vás balenie rovno so 100 kusmi, ktoré môžu byť u Vás doma už zajtra.
Momentálne máme na sklade vzor kornútku ako je na druhom obrázku.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
Vyrobené na Slovensku.

KORALOVÁ jedlá prášková farba 5 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť KORALOVÚ jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám korálový efekt. Pomocou práškových farieb môžete vytvoriť krásne dekorácie na torty
Hmotnosť: 5 g
Materiál: potravinárska prachová farba
KORALOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

Kokosový tuk 100% odfarbený a dezodorizovaný je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú všestranný a zdravý rastlinný tuk bez kokosovej chuti a vône. Je ideálny na varenie a pečenie.
Neutrálna vôňa a chuť – vhodný na varenie, pečenie a vyprážanie bez ovplyvnenia arómy jedál.
Bez transmastných kyselín – zdravšia alternatíva k hydrogenizovaným tukom.
Dlhá trvanlivosť – stabilný pri izbovej teplote, nepodlieha rýchlej oxidácii.
Vhodný pre vegánov a vegetariánov – 100 % rastlinný produkt.
Bez GMO, bez konzervantov a pridaných látok – čistý prírodný produkt.

Kokosová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Kokos strúhaný 500 g. Nastrúhaná alebo nahrubo zomletá dužina na malé kúsky. Produkt sa používa v rôznych kulinárskych aplikáciách po celom svete a je obľúbený pre svoju výraznú chuť a textúru. Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Váha: 500 g
Kokos strúhaný - viac v detailných informáciách.

Kokos strúhaný 250 g. Nastrúhaná alebo nahrubo zomletá dužina na malé kúsky. Produkt sa používa v rôznych kulinárskych aplikáciách po celom svete a je obľúbený pre svoju výraznú chuť a textúru. Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Váha: 250 g
Viac v detailných informáciách.

Ovocný kiwi gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g kiwi gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou kiwi gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocný gél, obsahuje až 64%-ný podiel ovocia.
Návod na prípravu SUPER RÝCHLEHO a jednoduchého krému nájdete v Detailných informáciách.

Kávová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Sú tradičné tenké rezance používané v gréckych, tureckých a arabských dezertoch. Sú ideálne na prípravu dezertov ako napr. dubajská čokoláda (dubai chocolate), kunafy a iných sladkých aj slaných jedál.
Odporúčane použitie: Teplota rúry: 160-170 °C. Čas pečenia: 40-45 minút.

Karamelové sušienky lahodnej chuti sú výborné nie len ku káve, ale aj na zdobenie dezertov, zmrzlín, cheesecake-ov.
Obsah balenia: 8 ks
Váha 1 ks: 5,6 g

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.
Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Pomocou poťahovacej hmoty K3 potiahnete tortu na svadbu či oslavu, ozdobíte ňou Vaše dezerty.
Nie je vhodná na farbenie tmavých odtieňov, farbite len gélovou farbou a pridajte malé množstvo pre docielenie svetlého odtieňu.
Pred poťahovaním dajte hmotu schladiť do chladničky, premieste a pri vaľkaní podsýpajte LEN MAIZENOU (kukuričný škrob).
Výhody hmoty:
- vhodná na poťahovanie aj modelovanie
- je poddajná, dobre sa s ňou pracuje
- je plastická a na rozdiel od iných hmôt nerobí záhyby
- môže sa farbiť gélovými farbami alebo nastriekať jedlým sprejom
V letných mesiacoch (ak máte teplo a hmota je veľmi mäkká) dajte hmotu K3 na chvíľu do chladničky, aby sa s ňou lepšie pracovalo.
NÁŠ TIP: ak robíte tortu, odporúčame dať pod poťahovú hmotu hustú čokoládovú ganache alebo vymiešané maslo s cukrom v pomere 1:1 (napr. 200g maslo + 200g cukor práškový).

Mini balenie poťahovej hmoty na dozdobenie torty, zákuskov.
Poťahovacia a modelovacia hmota cukrárska biela vám pomôže potiahnuť tortu na svadbu aj oslavu, ozdobiť Vaše dezerty alebo z nej môžete vymodelovať rôzne figúrky či kvietky.

Výhodné balenie.
Cukrárska poťahová hmota K2 vo veľkom výhodnom balení je vhodná na poťahovanie toriet a zákuskov, môže sa farbiť potravinárskymi farbami a vymodelujete z nej aj rôzne postavičky a kvietky.


Jedlé sušené kvety - PÚČIKY RUŽÍ 9 g. Nádherný a všestranný doplnok, ktoré pridáva eleganciu rôznym pokrmom a nápojom. Sú obľúbené v gastronómii nielen pre ich estetický vzhľad, ale aj pre jemnosť a kreativitu.
Balenie: 100% sušených púčikov ruží
Balené v priehľadnom plastovom vedierku
Jedlé sušené kvety - PÚČIKY RUŽÍ - viac v detailných informáciách

Jedlé sušené kvety - NEVÄDZA 5 g. Nádherný a všestranný doplnok, ktorý pridáva farbu a jemnú chuť rôznym pokrmom a nápojom. Sú obľúbené v gastronómii nielen pre ich estetický vzhľad, ale aj pre jemnú, mierne sladkastú chuť.
Balenie: 100% sušených kvetov nevädza
Balené v priehľadnom plastovom vedierku.
Jedlé sušené kvety - NEVÄDZA - viac v detailných informáciách

Jedlé sušené kvety - NECHTÍK 5 g. Obľúbená ingrediencia v kuchyni i v tradičnej medicíne. Kvety sú známe svojou žiarivou žltou až oranžovou farbou a jemne korenistou chuťou. Vďaka svojmu vzhľadu sú ideálne na dekoráciu jedál a nápojov, pričom zároveň ponúkajú zdravotné benefity.
Balenie: 100% sušeného nechtíka
Balené v priehľadnom plastovom vedierku
Jedlé sušené kvety - NECHTÍK - viac v detailných informáciách

Jedlé sušené kvety - MIX FANTASY 5 g
Nádherným a všestranným doplnkom sú Jedlé sušené kvety MIX FANTASY, ktoré pridávajú eleganciu rôznym pokrmom a nápojom. Sú obľúbené v gastronómii nielen pre ich estetický vzhľad.
Balenie: lupene ruží (sušené), kvety nechtíka (sušené), kvety nevädze (sušené), kvety svetlice (sušené)
Balené v priehľadnom plastovom vedierku
Jedlé sušené kvety - MIX FANTASY - viac v detailných informáciách

Jedlé sušené kvety - MIX 5 g. Nádherná a farebná kombinácia rôznych jedlých kvetov, ktoré pridávajú jedinečný vzhľad, chuť a vôňu do vašich kulinárskych výtvorov. Zmes kvetov je ideálna na dekorovanie dezertov, jedál, nápojov a na špeciálne príležitosti.
Balenie: 100% sušených kvetov - nevädza, okvetné lístky ruží, svetlica
Balené v priehľadnom plastovom vedierku.
Jedlé sušené kvety - MIX - viac v detailných informáciách

Jedlé sušené kvety - LUPENE RUŽÍ 5 g. Nádherný a všestranný doplnok, ktorý pridáva eleganciu rôznym pokrmom a nápojom. Sú obľúbené v gastronómii nielen pre ich estetický vzhľad, ale aj pre jemnosť a kreativitu.
Balenie: 100% sušené lupene ruží
Balené v priehľadnom plastovom vedierku
Jedlé sušené kvety - LUPENE RUŽÍ - viac v detailných informáciách

Okrem dekorácie zákuskov a toriet sa jedlé striebro môže pridať do nápojov, alkoholu, kávy, čaju a kozmetiky.

Jedlá sprejová farba SVETLÁ ZLATÁ perleťová metalická je vhodná na dodanie lesku vašim koláčikom, tortám, zákuskom a iným cukrárenským výrobkom. Aplikujte ju na čokoládu, krémy, marcipán alebo fondán.
Video-návod aplikácie nájdete nižšie.

Jedlá sprejová farba strieborná SILVER lesklá 100 PME
Lesklá strieborná farba v spreji.
Jednoducho s ňou zafarbíte:
- torty
- zákusky
- cupcake
- poťahovú hmotu
- marcipán
- čokoládu a pralinky
- gumpastu
Vhodná tiež pri používaní šablón.
Pred použitím dobre pohrkať! Sprejujte z diaľky 25 až 30 cm od povrchu v tenkej vrstve.
