Suroviny, Strana 9
-
Cukrárske zmesi, múky
-
Arómy a koreniny
-
Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
-
Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
-
Tuky a maslá
-
Polevy
-
Jedlé farby a fixky
-
Poťahovacie a modelovacie hmoty
-
Čokoláda a kakao
-
Náplne, džemy, plnky
-
Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
-
Doplnkové suroviny
-
Semienka, orechy a suché plody
-
Veľké balenia na veľké pečenie
-
na prípravu čokolády
-
VÝROBA ČOKOLÁDY
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
INTOLERANCIE
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia

Jedlá sprejová farba červená RED lesklá
Jednoducho s ňou zafarbíte:
- torty
- zákusky
- cupcake
- poťahovú hmotu
- marcipán
- čokoládu a pralinky
- gumpastu
Vhodná tiež pri používaní šablón.
Pred použitím dobre pohrkať! Sprejujte z diaľky 25 až 30 cm od povrchu v tenkej vrstve.

Jedlá sprejová farba BIELA perleťová metalická je vhodná na dodanie lesku vašim koláčikom, tortám, zákuskom a iným cukrárenským výrobkom. Aplikujte ju na čokoládu, krémy, marcipán alebo fondán.
Video-návod aplikácie nájdete nižšie.

Jedlá gélová farba Aqua - MODRÁ
Maximálne dávkovanie: 10,5 g na 1kg. Maximálne dávkovanie by sa nemalo prekročiť.
Vhodné na farbenie poťahových hmôt, marcipánu, krémov, piškót, trených ciest,...
Farba je stabilná do teploty 200°C (a teda je vhodná na skoro každé bežné pečenie).

Jedlá fixka STRIEBORNÁ SIVÁ obojstranná
Jeden hrot fixky hrubý 2,5 mm je vhodný na bežnejšiu prácu, druhý hrot hrubý 0,5 mm je vhodnejší na detailnejšie kreslenie. Pomocou tejto fixky môžete kresliť ploché dekorácie, vyfarbovanie povrchov ale aj zvýrazniť črty modelovaných figúrok.

Jedlá fixka ZELENÁ
Pomocou tejto fixky môžete kresliť na marcipán, fondán alebo inú modelovaciu hmotu. Vďaka jej ohybným štetinkám vytvoríte tenké ako aj hrubé čiary, nakreslíte oči, ústa a iné detaily na jedlých figúrkach. Rýchlo schne.

Jedlá fixka SVETLÁ ZLATÁ obojstranná
Jeden hrot fixky hrubý 2,5 mm je vhodný na bežnejšiu prácu, druhý hrot hrubý 0,5 mm je vhodnejší na detailnejšie kreslenie. Pomocou tejto fixky môžete kresliť ploché dekorácie, vyfarbovanie povrchov ale aj zvýrazniť črty modelovaných figúrok.

Jedlá fixka STRIEBORNÁ SIVÁ obojstranná
Jeden hrot fixky hrubý 2,5 mm je vhodný na bežnejšiu prácu, druhý hrot hrubý 0,5 mm je vhodnejší na detailnejšie kreslenie. Pomocou tejto fixky môžete kresliť ploché dekorácie, vyfarbovanie povrchov ale aj zvýrazniť črty modelovaných figúrok.

Jedlá fixka RUŽOVÁ obojstranná
Jeden hrot fixky hrubý 2,5 mm je vhodný na bežnejšiu prácu, druhý hrot hrubý 0,5 mm je vhodnejší na detailnejšie kreslenie. Pomocou tejto fixky môžete kresliť ploché dekorácie, vyfarbovanie povrchov ale aj zvýrazniť črty modelovaných figúrok.

Jedlá fixka MODRÁ ROYAL
Pomocou tejto fixky môžete kresliť na marcipán, fondán alebo inú modelovaciu hmotu. Vďaka jej ohybným štetinkám vytvoríte tenké ako aj hrubé čiary, nakreslíte oči, ústa a iné detaily na jedlých figúrkach. Rýchlo schne.

Jedlá fixka HNEDÁ
Pomocou tejto fixky môžete na svoje cukrárenské výrobky niečo napísať alebo nakresliť. Je vhodná aj na detailnejšie kreslenie, vyfarbovanie alebo zvýrazňovanie črtov na modelovaných jedlých figúrkach.

Jedlá fixka ČIERNA obojstranná
Jeden hrot fixky hrubý 2,5 mm je vhodný na bežnejšiu prácu, druhý hrot hrubý 0,5 mm je vhodnejší na detailnejšie kreslenie. Pomocou tejto fixky môžete kresliť ploché dekorácie, vyfarbovanie povrchov ale aj zvýrazniť črty modelovaných figúrok.

Jedlá fixka ČERVENÁ
Pomocou tejto fixky môžete na svoje cukrárenské výrobky niečo napísať alebo nakresliť. Je vhodná aj na detailnejšie kreslenie, vyfarbovanie alebo zvýrazňovanie črtov na modelovaných jedlých figúrkach.

Výhodné veľké balenie - jahodový gél, ktorý obsahuje až 45 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

ISOMALT špeciál na výrobu cukrárskych ozdôb
Dekoračný cukor na výrobu ozdôb s efektom lesklého skla. Môže sa prifarbovať.
Návod na prípravu:
Perličky rozpúšťame v hrnci dovtedy, kým nezmiznú všetky vzduchové bublinky (nie je potrebné pridávať vodu).
Nádobu s rozpusteným isomaltom chladíme ponorením do väčšej nádoby so studenou vodou. Po schladení nalejeme hmotu do foriem.
Môže sa opätovne zohrievať - výrobok môže byť vtedy krehkejší a preto potom pridajte pár kvapiek vody.

Zmes drvenej rasci, mletého fenikelu a koriandra rozvonia Vaše chlebíky a dodá im lahodnú chuť.

Máte radi voňavý chlebík? Ak áno, táto zmes drvenej rasci, mletého fenikelu a koriandra úžasne rozvonia Vaše chlebíky a dodá im lahodnú chuť.
Ak pečiete často, určite oceníte výhodnú cenu tohoto väčšieho balenia, pretože je omnoho lacnejšie ako malé balenie (prepočet ceny na 100 g)

Hrozienka 500 g. Hrozienka sú sušené hrozienka s príjemnou sladkou chuťou. Majú vysoký obsah sacharidov, vďaka čomu môžu skvele poslúžiť ako rýchly snack na dodanie energie. Sú však ideálne aj na prípravu sladkého pečiva, do koláčov a štrúdiel, do müsli či raňajkovej kaše. Vo všeobecnosti sušené ovocie obsahuje viac cukru, preto ich treba konzumovať s mierou.
Balenie: 500 g
Hrozienka - viac nájdete v detailných informáciách

HNEDÁ / ČOKOLÁDOVÁ jedlá prášková farba
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť Tmavohnedú / čokoládovú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám hnedý / čokoládový efekt. Pomocou práškových farieb môžete vytvoriť krásne dekorácie na torty
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
HNEDÁ / ČOKOLÁDOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

Hmota na poťahovanie a modelovanie MARSHMALLOW je pružná, hladká a poddajná. Tieto vlastnosti ju robia perfektnou pre hladké potiahnutie vašej torty.
Hmotnosť: 250 g

Hmota na poťahovanie a modelovanie MARSHMALLOW je pružná, hladká a poddajná. Tieto vlastnosti ju robia perfektnou pre hladké potiahnutie vašej torty.

Hmota na poťahovanie a modelovanie citrónová LEMON je pružná, hladká a poddajná. Tieto vlastnosti ju robia perfektnou pre hladké potiahnutie vašej torty.
Ochutená cukrová pasta má lahodnú citrónovú príchuť, ktorá dodá vašim výtvorom prekvapivú chuť!
Hmotnosť: 250 g

Hmota na modelovanie GUM PASTA biela je vhodná na vytváranie jedlých dekorácií. Má hodvábnu, elastickú štruktúru a pre svoju snehobielu farbu je vhodná pri dekorácii svadobných tort.
Hmotu je možné zafarbiť gélovými, tekutými alebo práškovými farbami.
Podľa dostupnosti predávame originál balenie alebo rozbaľujeme z väčších balení.

Hmota na modelovanie GUM PASTA biela je vhodná na vytváranie jedlých dekorácií. Má hodvábnu, elastickú štruktúru a pre svoju snehobielu farbu je vhodná pri dekorácii svadobných tort.
Hmotu je možné zafarbiť gélovými, tekutými alebo práškovými farbami.

Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Doba spotreby: 28/02/2025
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

GOLD - ZLATÁ gélová farba Sugarflair je vhodná na farbenie modelovacej alebo poťahovacej hmoty.
Produkt neobsahuje lepok, geneticky modifikované suroviny a je vhodný pre vegánov a vegetariánov.

Glukózový sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.
Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Glukózový sirup FunCakes možno použiť v rôznych sladkých receptoch, ako sú dezerty, cukrovinky, koláče a džemy. Zabraňuje nežiadúcej kryštalizácii cukru a dáva väčšiu pevnosť napr. modelovacia čokoláda, kráľovská poleva, fondán a gum pasta.
Hmotnosť netto: 375 g

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.
Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Vhodná na dekoráciu alebo polievanie dezertov, toriet, nanukov a všetkých druhov pečiva (vrátane mrazených a chladených).
Návod na použitie:
Glazúru zohrejte na teplotu 45 - 50°C. V závislosti od požadovanej hrúbky polevy aplikujte pri teplote 40 - 45°C
Hmotnosť: 250 g

Gélová farba WILTON Violet - fialová 28,35 g. Koncentrovaná potravinárska farba, ktorá je obľúbená najmä v cukrárstve a pekárstve. Farba je ideálna pre tých, ktorí hľadajú živú, intenzívnu fialovú farbu pre svoje dezerty a pečivo.
Balenie: 28,35 g
Materiál: potravinárska farba
Gélová farba WILTON Violet - video a viac tipov nájdete v detailných informáciách