UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 15 kg

Kód: 1538
158 € / ks 131,67 € bez DPH 10,53 € / 1 kg
3 pracovné dni na objednávku

ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.

Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte nie stovky, ale tisíce veterníkov, venčekov alebo eclair (banánikov). Pri dávkovaní cesta v surovom stave 20-25 g to môže byť 2700 až 3375 ks.

RECEPT na prípravu veľkej dávky je nižšie na stránke.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto - veľká dávka

Zo základného receptu upečiete približne 200 veterníkov, 300 venčekov alebo 250 eclair (banánikov) strednej veľkosti. Z celého balenia teda 15x toľko.

  • 1000 g zmes na odpaľované cesto
  • 1500 g vyklepnuté celé vajcia 
  • 1000 g voda
  • 1000 g rastlinný olej

Všetky suroviny miešajte v robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút. 

Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar ďalej od seba, lebo cesto pri pečení pekne naskočí a zväčší objem.

Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti).

NAŠA RADA:

Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto nenarástlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom, len keď už budú vaše koláčiky upečené. 

Dodatočné parametre

Kategória: Veľké balenia na veľké pečenie
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Cukor: bez cukru
? Zloženie: PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 24°C, vždy dobre uzatvorené.
Krajina pôvodu: Holandsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: