Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 4,5 kg
Kód: 1587Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto
Zo základného receptu napečiete približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
- 100 g zmes na odpaľované cesto
- 150 g vyklepnuté vajcia bez škrupiny (cca 3-4 ks)
- 100 g voda
- 100 g rastlinný olej
Všetky suroviny miešajte v robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút.
Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar ďalej od seba, lebo cesto pri pečení pekne naskočí a zväčší objem.
Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti).
NAŠA RADA:
Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto nenarástlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom, len keď už budú vaše koláčiky upečené.
Dodatočné parametre
Kategória: | Veľké balenia na veľké pečenie |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Cukor: | bez cukru |
? Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ |
Skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote do 24°C, vždy dobre uzatvorené. |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.