UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

K3 Poťahovacia hmota cukrárska biela 1 kg

Kód: 3361
9,45 € / ks 8,59 € bez DPH 0,95 € / 100 g
SKLADOM

Pomocou poťahovacej hmoty K3 potiahnete tortu na svadbu či oslavu, ozdobíte ňou Vaše dezerty.
Nie je vhodná na farbenie tmavých odtieňov, farbite len gélovou farbou a pridajte malé množstvo pre docielenie svetlého odtieňu. 

Pred poťahovaním dajte hmotu schladiť do chladničky, premieste a pri vaľkaní podsýpajte LEN MAIZENOU (kukuričný škrob).

Výhody hmoty:

  • vhodná na poťahovanie aj modelovanie
  • je poddajná, dobre sa s ňou pracuje
  • je plastická a na rozdiel od iných hmôt nerobí záhyby
  • môže sa farbiť gélovými farbami alebo nastriekať jedlým sprejom

V letných mesiacoch (ak máte teplo a hmota je veľmi mäkká) dajte hmotu K3 na chvíľu do chladničky, aby sa s ňou lepšie pracovalo.

NÁŠ TIP: ak robíte tortu, odporúčame dať pod poťahovú hmotu hustú čokoládovú ganache alebo vymiešané maslo s cukrom v pomere 1:1 (napr. 200g maslo + 200g cukor práškový).

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: veľké balenia
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: práškový cukor; glukózový sirup; úplne hydrogenovaný palmový tuk; voda; mandľová aróma; zahusťovadlo: agar; konzervačná látka: sorban draselný; PŠENIČNÝ škrob; rastlinný olej (palmový olej, palma); sorbitol; E1103; E466; škrob; mono a diglyceridy mastných kyselín
Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovensko
vms-recept-surovina: _potahovka-k3

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: