Vianoce, Strana 11
- Vianočné pečivo
- My pripravíme, vy dokončíte
- Suroviny na vianočné pečenie
- Vianočné krabičky
- Dekorácie z jedlého papiera
- Darčeky pre deti
Najpredávanejšie
Vianočná froté utierka zelená.
Praktickým a dekoratívnym prvkom je Vianočná froté utierka v zelenej farbe, ktorá pridáva vianočný nádych do vašej kuchyne alebo domácnosti počas sviatočnej sezóny. Froté utierky sú obľúbené pre svoju vysokú absorbciu a mäkkosť, čo ich robí ideálnymi na každodenné použitie v kuchyni.
Materiál: 100% bavlna
Rozmer: 40 x 64 cm
Pred prvým použitím utierku vyperte.
Vianočná froté utierka zelená - viac v detailných informáciách
VIANOČNÉ VYKRAJOVAČKY 4 ks. Súprava pomôcok, ktoré vám umožnia vytvoriť chutné vianočné pečivo z rôznych ciest (medovníkové, linecké, sušienkové a iné....). Vytvoríte si s nimi vianočné dobroty, ktoré potešia každého na sviatočnom stole. Môžete si vyrobiť aj krásne vianočné dekorácie z modelovacej hmoty alebo z iných hmôt ako IZOMALT, nejedlá hmota - studený porcelán.
Rozmery: 8,8 cm
Materiál: plast
Balenie: 4 ks vykrajovačiek (stromček, hviezda, čižma, perníček)
VIANOČNÉ VYKRAJOVAČKY - viac v detailných informáciách
VIANOČNÉ zápichy - cukrová ozdoba na tortu
Vyzdobte svoju vianočnú tortu týmito krásnymi zápichmi. Sú vhodné pre styk s potravinami.
Balenie obsabuje:
1x vianočný veniec (priemer 5 cm) + špajdla
1x sviečka (výška 7 cm) + špajdla
1x darček (2,5 x 2,8 cm) + špajdla
1x stromček (výška 6,5 cm) + špajdla
2x 2 zvončeky (3,5 x 2,5 cm) + špajdla
Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku: najmenej 780g.
Vykrajovačka HVIEZDY set 6 ks. Pomôcka navrhnutá na výrobu koláčikov z rôznych ciest, ako linecké, medovníkové, sušienkové a iné.... Vykrajovačku môžete použiť aj na výrobu dekorácií z modelovacej hmoty alebo aj iných hmôt, ako napr. IZOMALT. Tiež si môžete vyrobiť dekorácie z nejedlej hmoty, studený porcelán.
Balenie: 6 ks vykrajovačiek
Rozmer: 5-10 cm.
Materiál: plast
Vykrajovačka HVIEZDY - viac v detailných informáciách
Vykrajovačky so stredovým otvorom rôzne druhy. Súprava vykrajovačiek, ktorá vám umožní vytvárať zaujímavé sušienky, medovníky, perníky, linecké koláčiky, alebo iné pečivo. S týmito vykrajovačkami môžete pripraviť krásne a chutné koláčiky, ktoré potešia každého.
Rozmery: 5 - 6 cm (stredový otvor cca 2 cm)
Materiál:
Balenie: 6 ks vykrajovačiek so stredovým otvorom
Vykrajovačky so stredovým otvorom rôzne druhy - viac v detailných informáciách
Vypichovač stredov na muffiny. Praktická pomôcka, ktorá umožňuje presne odstrániť stred muffinov alebo cupcakes, aby ste mohli pridať rôzne náplne, ako sú džemy, krémy, ovocie alebo iné sladké plnky (čokoládovo - lieskovcový krém). Nástroj je obľúbený medzi cukrármi a domácimi pekármi, ktorí chcú svoje pečivo ozvláštniť a urobiť ho ešte chutnejším.
Rozmer: viď obrázok
Materiál: plast
Vypichovač stredov na muffiny - viac v detailných informáciách
Zahustené kondenzované mlieko plnotučné SLADKÉ je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody.
Krajina pôvodu: Česká republika
Použitie: Vhodný na výrobu cukrárskych výrobkov a na priamu konzumáciu. Vhodné aj na prípravu vianočného pečiva.
ZELENÁ (tmavá) jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť Zelenú tmavú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám zelený lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZELENÁ TMAVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
ZELENÁ (zelené jablko) jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť ZELENÚ jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám zelený lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZELENÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 1 kg balení je 44-46 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.
Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 500g balení je 22-23 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.
ZLATÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť Zlatú perleťovú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám zlatý lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZLATÁ PERLEŤOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 200 veterníkov, alebo 300 venčekov alebo 250 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 10 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke.
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 900 veterníkov, alebo 1350 venčekov alebo 1250 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 10 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke.
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 100 veterníkov, alebo 150 venčekov alebo 125 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 5 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke