Vianoce, Strana 8
Najpredávanejšie
Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
Trvanlivosť: 5 mesiacov od dátumu výroby.
Stačí ich už len naplniť. Príklady:
- Orieškové košíčky s orechovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s rumovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s náplňou Pumpkin Pie
Originálne orechové (jadrové) rožky - spodky na prípravu parížskych rožkov.
Veľkosť rožka je 7 cm.
váha: približne 325 g
Aby sa rožky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
Originálne orechové (jadrové) rožky - spodky na prípravu parížskych rožkov.
Veľkosť rožka je 7 cm.
váha: približne 650g
Aby sa rožky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
Materiál: celulóza
Priemer: 28,3 cm
Viac o ošatke sa dozviete dole v detailných informáciách. Kalkulačku na výpočet veľkosti ošatky nájdete na hlavnej stránke TU.
Papier na pečenie (pergamenová náhrada) 10 hárkov (72,5 x 50 cm).
Praktickým riešením pre pečenie rôznych druhov jedál v kuchyni je Papier na pečenie s rozmermi 72,5 x 50 cm, ktorý funguje ako pergamenová náhrada. Typ papiera je navrhnutý tak, aby poskytoval rovnomerné pečenie a ochranu pred prichytávaním sa potravín na plechu. Je vhodný aj na sušenie zeleniny, alebo húb. Využijete ho aj do veľkých krabíc pod zákusky, slané pečivo, alebo pod štrúdle aby sa vám nepremočila alebo nepremastila krabica.
Materiál: silikonizovaný papier
Rozmer: 72,5 x 50 cm
Balenie: 10 ks
Papier na pečenie - viac v detailných informáciách
Papier na pečenie (pergamenová náhrada) KRUHOVÝ 20 hárkov Ø 23 cm.
Ideálnym riešením pre jednoduché a čisté pečenie rôznych druhov jedál v kruhových formách je Papier na pečenie vo forme kruhových hárkov s priemerom 23 cm.Typ papiera, fungujúci ako pergamenová náhrada, ponúka niekoľko výhod a vlastností, ktoré sú vhodné pre každodenné použitie v kuchyni.
Materiál: silikonizovaný papier
Rozmer: Ø 23 cm
Balenie: 20 ks kruhových hárkov
Papier na pečenie - viac v detailných informáciách
Papier na pečenie obojstranný 10 hárkov 37,5 x 50 cm.
Praktickým riešením pre pečenie rôznych druhov jedál v kuchyni je Papier na pečenie obojstranný s rozmermi 37,5 x 50 cm, ktorý funguje ako pergamenová náhrada. Typ papiera je navrhnutý tak, aby poskytoval rovnomerné pečenie a ochranu pred prichytávaním sa potravín na plechu. Je vhodný aj na sušenie zeleniny, alebo húb. Využijete ho aj do veľkých krabíc pod zákusky, slané pečivo, alebo pod štrúdle aby sa vám nepremočila alebo nepremastila krabica.
Materiál: silikonizovaný papier
Rozmer: 37,5 x 50 cm
Balenie: 10 ks
Papier na pečenie - viac v detailných informáciách
Penové tyčinky na rýchlu prípravu penových zákuskov. V balení je cca 14-18 ks (podľa váhy
Tyčinky stačí už len naplniť plnkou podľa vlastnej chuti a dozdobiť ich podľa svojej fantázie.
UPOZORNENIE:
Penové tyčinky objednané cez e-shop a zaslané kuriérom, POSIELAME NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA.
Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za ich prípadné poškodenie počas prepravy, nakoľko sa jedná o veľmi krehký tovar.
Pergamenový papier na pečenie 20 hárkov 38 x 30 cm.
Praktickým riešením pre pečenie rôznych druhov jedál v kuchyni je Papier na pečenie s rozmermi 72,5 x 50 cm, ktorý funguje ako pergamenová náhrada. Typ papiera je navrhnutý tak, aby poskytoval rovnomerné pečenie a ochranu pred prichytávaním sa potravín na plechu. Je vhodný aj na sušenie zeleniny, alebo húb. Využijete ho aj do veľkých krabíc pod zákusky, slané pečivo, alebo pod štrúdle aby sa vám nepremočila alebo nepremastila krabica.
Materiál: silikonizovaný papier
Veľkosť hárku: 38 x 30 cm
Balenie: 20 hárkov
Papier na pečenie - viac v detailných informáciách
PERNÍČEK vykrajovačka kovová.
Kovová vykrajovačka v tvare PERNÍČEK je kuchynský nástroj vyrobený z odolného kovu, obvykle z nehrdzavejúcej ocele alebo hliníka. Má tvar perníčka a je navrhnutá tak, aby vytvárala presné tvary perníčka z cesta alebo iných materiálov. Vykrajovačky môžu byť rôznych veľkostí a môžu mať rôzne vzory, niektoré môžu byť dokonca zdobené alebo majú zaujímavé detaily.
Rozmer: 5 x 6 x 1,7 cm
Materiál: hliník
PERNÍČEK vykrajovačka kovová - viac v detailných informáciách
Pierko s drevenenou rúčkou (mašľovačka).
Tradičný nástroj používaný v kuchyni na natieranie rôznych tekutín, ako sú maslo, olej, marinády alebo vaječný žĺtok, na pečivo, mäso či iné jedlá je Pierko s drevenou rúčkou, často nazývané aj mašľovačka. Typ mašľovačky kombinuje prírodné materiály s funkčným dizajnom, ktorý je obľúbený medzi kuchármi pre jeho jednoduchosť a účinnosť. Kvalitná tradičná mašľovačka (pierko) s certifikátom FSC. Samozrejmosťou je zdravotná nezávadnosť.
Dĺžka: 18 - 19 cm
Materiál: drevo a prírodné pierka
Pierko s drevenenou rúčkou - viac v detailných informáciách
Piestové vypichovače / vykrajovače sada 33 ks.
Vykrajovače sú ideálne na tvorbu rôznych tvarov kvetov, lístkov, motýľov a ďalších ozdôb, čo z nich robí skvelý nástroj pre zdobenie tort, cupcakes a iných dezertov. Piestový mechanizmus uľahčuje prácu, keďže umožňuje presné uvoľnenie vykrojeného tvaru.
Exkluzívne balenie 33 piestových vykrajovačov rôznych tvarov a veľkostí.
SUPER CENA za veľké balenie. Ak by ste kupovali všetky vykrajovače osobitne, zaplatili by ste omnoho viac.
Rozmer: viď obrázok
Materiál: plast
Piestové vypichovače / vykrajovače sada - viac v detailných informáciách
Pistáciová aróma / príchuť - extra silná
Príchute LorAnn Super Strength Flavors sú koncentrované, známe tiež ako cukríkové oleje alebo cukríkové príchute. Tieto príchute neobsahujú žiadne rastlinné oleje. Pojem cukríkový olej sa vzťahuje na typ arómy, ktorá je koncentrovaná a neriedená. Tieto príchute sú 3 až 4-krát silnejšie ako príchute na báze vody a alkoholu.
Pri nahradení extraktov týmito príchuťami použite ¼ až ½ čajovej lyžičky na 1 čajovú lyžičku extraktu. Tieto chute nevyprchajú, keď sú vystavené vysokému teplu.
Vhodné pre fondán a marcipán. Vďaka vysokej koncentrácii sa štruktúra fondánu a marcipánu po pridaní týchto chutí nezmení. Vhodné aj na čokoládu, cukríky, koláče, sušienky a ďalšie.
Obsah: 3,7 ml
Viac o produkte sa dočítate v podrobných informáciách
Piškótový korpus tortový tmavý má výšku cca 3 - 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Piškótový korpus tortový svetlý má výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Hotový stočený plát na roládu - stačí len rozvinúť, naplniť a opäť zrolovať. Je perfektne vláčny a neobsahuje konzervanty. Pečieme ho vždy čerstvý na objednávku.
Rozmer: 40 x 30
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
PODKOVA silikónová forma na modelovanie malej podkovy.
Vytvorte si dekorácie šťastia na tortu a dezerty. S formou si vymodelujete malé podkovy, ktoré sú ideálne na zdobenie vašich cukrárskych výtvorov z modelovacej hmoty alebo iných hmôt ako napr. IZOMALT. Môžete využiť aj nejedlé hmoty na výrobu šťastných dekorácií ako studený porcelán, vosk.
Rozmery podkovy: výška: 2,6 cm
šírka: 2,3 cm
Materiál: silikón
PODKOVA silikónová forma na modelovanie malej podkovy - viac v detailných informáciách
Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.
Pomarančová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Pomôcka na máčanie výrobkov do čokolády.
Praktický nástroj, ktorý uľahčuje proces obalenie jedál alebo dezertov v tekutom čokoládovom premaze je Pomôcka na máčanie výrobkov do čokolády. Pomôcka je nenahraditeľným nástrojom v kuchyni pre tých, ktorí radi pracujú s čokoládou a chcú dosiahnuť profesionálne výsledky pri zdobení a dochutení pečiva a iných jedál.
Materiál: plast a kov
Rozmer:
Pomôcka na máčanie výrobkov - video a ďalšie tipy nájdete v detailných informáciách