PRASIATKO vykrajovačka kovová
Kód: 2010Súvisiaci tovar
Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu
Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu
Všade plno receptov na medovníky ale ani jeden nie je dobrý? Poznáme to - preto sme pre Vás pripravili domáce medovníkové cesto, ktoré je hneď po upečení mäkké. S ním sa nemusíte báť nezdaru.
Zoberte vykrajovačky a pustite sa do pečenia!
Návod a naše rady ako jednoducho upiecť medovníčky sú v detailných informáciách.
Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.
Pomocou týchto špičiek s extra malými otvormi môžete zdobiť medovníky, robiť jemné zdobenie na torty či zákusky, vytvárať vzory pre mramorovanie,...
Každá špička má iný rozmer (rozmery nájdete na treťom obrázku).
Špičky sú známe pod označením: 00, 0, 1, 2, 3
Materiál špičiek: nehrdzavejúca oceľ
Podrobný popis
PRASIATKO vykrajovačka kovová:
- Príprava cesta: Pripravte si cesto a rozvaľkajte ho na rovnom povrchu na požadovanú hrúbku.
- Pečenie: Preneste vykrojené tvary na plech vystlaný papierom na pečenie a pečte podľa pokynov z receptu.
- Plnenie: Po upečení môžete spojiť dva koláčiky a naplniť ich dobrým džemom, čokoládovo - lieskovcovým krémom, ganážou...
- Dekorácia: Po upečení môžete koláčiky ozdobiť podľa vašej fantázie rôznymi posypmi alebo polevami.
- Čistenie: Vykrajovačky umyte v teplej vode so saponátom, opláchnite a osušte.
Kovová vykrajovačka v tvare PRASIATKA je skvelý nástroj na vytváranie krásnych a presných tvarov v kuchyni.
Dodatočné parametre
Kategória: | Vykrajovače a vypichovače |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
HVIEZDA, ČIŽMA, CUKROVÁ PALIČKA - vianočné vykrajovačky. Súprava pomôcok na pečenie, ktoré vám umožnia vytvárať vianočné koláčiky z rôzneho cesta ako medovníkové, linecké, orechové, sušienkové a iné.... Pripravíte si krásne a chutné vianočné dobroty, ktoré potešia každého na sviatočnom stole.
Rozmery: 7 - 9 cm
Materiál: kov
Balenie: 3 ks vykrajovačiek
HVIEZDA, ČIŽMA, CUKROVÁ PALIČKA - vianočné vykrajovačky - viac v detailných informáciách
Balenie obsahuje 4 kusy vianočných vykrajovačiek: stromček, snehuliak, vianočná guľa a perníkový panáčik
Rozmer: viď obrázok
Materiál: plast
Tovar má farebné varianty. Farba sa posiela náhodne podľa dostupnosti skladu.
Kovové vykrajovačky 4 ks SVIEČKA, SNEHULIAK, ZVONČEK, PRASIATKO. Súprava pomôcok na pečenie, ktoré vám umožnia vytvárať vianočné koláčiky z rôzneho cesta ako medovníkové, linecké, orechové, sušienkové a iné.... Pripravíte si krásne a chutné vianočné dobroty, ktoré potešia každého na sviatočnom stole.
Rozmer:
sviečka 3,5 x 5,5 cm
snehuliak 2,9 x 6 cm
zvonček 3,8 x 3,8 cm
prasiatko 4,4 x 3,6 cm
Materiál: kov
Kovové vykrajovačky SVIEČKA, SNEHULIAK, ZVONČEK, PRASIATKO - viac v detailných informáciách
Plastová forma PRASA
Rozmer celej formy je 24 x 18 cm.
Plastovú formu môžete použiť na vytvorenie samostatnej menšej torty (nepečenej) , alebo ako poschodie na inú tortu.
Možné náplne: puding (s piškótami), krémy s mascarpone, ľahké šľahačkové krémy, mouse, ale taktiež je možné do nej dať zatuhnúť rôzne nepečené dobroty.
Má široké využitie aj v studenej kuchyni pri výrobe slaných toriet, alebo za pomoci formy môžete vyrobiť plnenú aspikovú rybu. Tiež je vhodná na výrobu čokoládovej ryby.
Tepelná odolnosť: -20°C až +120°C
Material: PP
UPOZORNENIE: v tejto forme nie je možné piecť v rúre !!!. V popise je uvedené že je to plastová forma.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.