Batman - jedlý obrázok v akcii
Kód: DP-A4-5Podrobný popis
Jedlý obrázok - Batman
APLIKÁCIA:
DEKOR:
- Aplikujte 1 - 2 dni pred oslavou, aby sa Vám obrázok nerozmočil! (platí hlavne pre varené krémy). Najlepší podklad pod obrázok je poťahová hmota alebo vyšľahané maslo s cukrom. Nikdy nedávajte obrázok na šľahačku!
- Vyberte obrázok z obalu aspoň 10 minút predtým, ako ho chcete umiestniť na tortu, aby trochu uschol a dal sa oddeliť od podkladovej fólie.
- Ak sa obrázok ešte neoddeľuje na rohoch sám, opatrne ho oddeľte od fólie pomocou tupej strany noža (príp. pravítka).
- Pracujte opatrne, aby sa Vám obrázok nepoškodil!
- Samotná aplikácia je veľmi jednoduchá - stačí obrázok položiť na tortu, ktorú sme predtým potreli krémom* alebo potiahli poťahovou hmotou.
- Obrázok prilepte gélom jedine v prípade, ak ho položíte na tortu s poťahovou hmotou a okraje už ničím nebudete prichytávať.
*krém: zmieša sa maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 - napríklad 100g masla a 100g práškového cukru (množstvo na menšiu tortu).
SKLADOVANIE:
Skladujte v suchu do 23°C, v dobre uzatvorenom obale (vzduch by oblátku vysušil). Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu.
Neskladujte v chladničke!
Po otvorení pôvodného ZIP obalu - obal znova dobre uzavrite a celý vložte do ďalšej hrubšej tašky alebo plastovej uzatvárateľnej nádoby.
ZLOŽENIE:
- DEKOR: cukor, sušený glukózový sirup, sorbitol, voda, olej z palmových jadier (hydrogenovaný), xantánova a karobová guma, tragant, konzervant sorban draselný, hydroxypropylmetylcelulóza
- Jedlé farby: voda, propylénglykol, glycerol, kyselina citrónová, potravinárske farbivá: tartrazín, brilantná čierna a modrá, žltá SY, azorubín
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g:
- DEKOR: Energia 1457 kJ/348 kcal; Sacharidy 86,9g (z toho cukry 14g); Bielkoviny 0,1g; Soľ 0,075g
Jedlý obrázok - Batman je ideálnym nástrojom pre každého, kto chce svoje dezerty povýšiť na vyššiu úroveň detailnou a kreatívnou dekoráciou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.