Výroba domácich gumených cukríkov
Najpredávanejšie
Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a takmer bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete v popise dolu
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 200g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.
Želatína jemne mletá 200g.
To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 200 g
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.
Silikónová forma LEGO POSTAVIČKY. Zábavná pomôcka na výrobu cukroviniek. Produkt je populárny medzi deťmi aj dospelými, pretože umožňuje vyrábať jedlé výtvory v podobe obľúbených LEGO postavičiek, ktoré môžete použiť ako dekorácie.
Rozmer: 16.5 x 11.2 x 1.3 cm
Materiál: silikón
LEGO silikónová forma (štvorec). Zábavný a kreatívny nástroj na výrobu cukroviniek. Produkt je populárny medzi deťmi aj dospelými, pretože umožňuje vyrábať jedlé výtvory v podobe obľúbených LEGO kociek, ktoré môžete použiť ako dekorácie alebo jedlé hračky.
Rozmer formy: 11 x 11 x 1,5 cm
Materiál: silikón
Farba: podľa dostupnosti
LEGO silikónová forma (štvorec) - viac v detailných informáciách
Pomocou tejto formy si vyrobíte jednoducho a rýchlo vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby.
Rozmer: viď obrázok
Materiál: silikón
Pomocou tejto formy si vyrobíte jednoducho a rýchlo vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby.
Rozmer: 20.5 x 10.8 x 1.5 cm
Materiál: silikón
Pomocou tejto formy si môžete vyrobiť vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby.
Rozmer: 20.5*10.8*1.5
Materiál: silikón
Pomocou tejto formy si môžete vyrobiť vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby.
Rozmer: 22 x 12 x 3 cm
Materiál: silikón
HVIEZDIČKY a DONUTY silikónová forma na cukríky veľká 192 ks.
Praktický a kreatívny nástroj, ktorý umožňuje výrobu rôznych sladkých pochúťok s výraznými a zábavnými tvarmi je Silikónová forma na cukríky v tvaroch hviezdičiek a donutov. Forma je ideálna pre vytváranie cukríkov, čokoládových bonbónov a iných malých dezertov.
Rozmer formy: 27,5 x 39,5 cm, výška 1 cm
Rozmer hviezdičky: 1,6 cm Priemer donutu: 1,7 cm
Materiál: silikón
Počet hviezdičiek vo forme: 96 ks Počet donutov vo forme: 96 ks
Farba formy: podľa aktuálnej dostupnosti na sklade
HVIEZDIČKY a DONUTY silikónová forma na cukríky veľká - viac v detailných informáciách
KOSTIČKY silikónová forma na cukríky veľká. Vhodná na cukríky, sušienky, čokoládu, ľad atď.
Neobsahuje pipetu.
Rozmer formy: 20 x 30 cm, výška 0,7 cm
Rozmer kostičky: 2,5 x 1,25 cm
Materiál: silikón
Počet kostičiek vo forme:108 ks
Farba formy: podľa aktuálnej dostupnosti na sklade
Teplotná odolnosť: -40 ℃ až 230 ℃
✔ Vlastnosti - kvalita, jednoduché použitie, ľahké čistenie, prenosné.
✔ Materiál - mäkký, netoxický, nelepivý, tvárny, šetrný k životnému prostrediu.
✔ Bezpečné - vhodné do rúry, mikrovlnnej rúry, umývačky riadu a chladničky. Nebojte sa používať a ľahko sa používa.
✔ Pohodlné, opakovane použiteľné, nepriepustné a ľahko sa čistí.
POLGULIČKY silikónová forma na cukríky veľká 221 ks.
Silikónová forma na cukríky – Polguličky je praktický nástroj na výrobu veľkého množstva malých, polguľovitých cukroviniek alebo iných pochúťok. Je vhodná pre domáce použitie, ale aj pre profesionálov, ktorí potrebujú vyrábať väčšie série sladkostí. Vďaka kvalitnému silikónu a praktickému dizajnu umožňuje jednoduché tvarovanie a rýchle vyberanie cukríkov bez ich poškodenia.
Rozmer formy: 28,5 x 39,5 cm, výška 1 cm
Priemer polguličky: 1,5 cm
Materiál: silikón
Počet polguličiek vo forme: 221 ks
Farba formy: podľa aktuálnej dostupnosti na sklade
Neobsahuje pipetu.
POLGULIČKY silikónová forma na cukríky veľká - viac v detailných informáciách
SRDIEČKA silikónová forma na cukríky veľká 255 ks.
Silikónová forma na cukríky – SRDIEČKA je praktický nástroj na výrobu veľkého množstva malých, cukroviniek alebo iných pochúťok v tvare srdiečka. Je vhodná pre domáce použitie, ale aj pre profesionálov, ktorí potrebujú vyrábať väčšie série sladkostí. Vďaka kvalitnému silikónu a praktickému dizajnu umožňuje jednoduché tvarovanie a rýchle vyberanie cukríkov bez ich poškodenia.
Rozmer formy: 28 x 39,5 cm, výška 1 cm
Rozmer srdiečka: 1,5 x 1,3 cm
Materiál: silikón
Počet srdiečok vo forme: 255 ks
Farba formy: podľa aktuálnej dostupnosti na sklade
Neobsahuje pipetu
SRDIEČKA silikónová forma na cukríky veľká - viac v detailných informáciách
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 500g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.