LorAnn
Banánová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Citrónová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Čerešňová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Kávová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Kokosová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
LIESKOVÝ ORECH emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Mandľová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Pistáciová aróma / príchuť - extra silná
Príchute LorAnn Super Strength Flavors sú koncentrované, známe tiež ako cukríkové oleje alebo cukríkové príchute. Tieto príchute neobsahujú žiadne rastlinné oleje. Pojem cukríkový olej sa vzťahuje na typ arómy, ktorá je koncentrovaná a neriedená. Tieto príchute sú 3 až 4-krát silnejšie ako príchute na báze vody a alkoholu.
Pri nahradení extraktov týmito príchuťami použite ¼ až ½ čajovej lyžičky na 1 čajovú lyžičku extraktu. Tieto chute nevyprchajú, keď sú vystavené vysokému teplu.
Vhodné pre fondán a marcipán. Vďaka vysokej koncentrácii sa štruktúra fondánu a marcipánu po pridaní týchto chutí nezmení. Vhodné aj na čokoládu, cukríky, koláče, sušienky a ďalšie.
Obsah: 3,7 ml
Viac o produkte sa dočítate v podrobných informáciách
Pomarančová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Prírodná citrónová aróma / olej 3,7 ml.
Vysoko koncentrovaný produkt Prírodná citrónová aróma od LorAnn Oils, prináša sviežu a autentickú vôňu a chuť citrónov. Olej je ideálny na použitie v kuchyni, kozmetike a aromaterapii. S objemom 3,7 ml je balený v praktickej sklenenej fľaštičke s uzáverom, čo zabezpečuje jeho dlhodobé uchovanie a jednoduché použitie. Vďaka svojej čistote a prirodzeným vlastnostiam je tento olej nepostrádateľným pomocníkom v každej domácnosti.
Objem: 3,7 ml
Materiál: citrónová aróma
Prírodná citrónová aróma / olej - viac tipov nájdete v detailných informáciách
Rumová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Stránka 1 z 1 - 11 položiek celkom