Vierkine maškrty

Výrobky z našej cukrárenskej výrobne

130 položiek celkom
Košíčky linecké KRUH neplnené2
4,18 € bez DPH
4,60 € / ks

 

Bezlepkové vanilkové linecké košíčky neobsahujú ani laktózu a sú vhodné na plnenie rôznymi plnkami.

Napiekli sme pre Vás bezlepkové košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!  Stačí ich už len naplniť. 

V balení je 10-12 košíčkov

Príklady:

  • košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
  • košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
  • košíčky Snickers s karamelovou plnkou
  • košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
  • košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
  • košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami

Tvar sa môže líšiť podľa druhu použitej formy pri pečení (viď obrázky).

 

Kód: 1010
Zmes na EXTRA vláčne kakaové cesto na zákusky a muffiny 1 kg
5,59 € bez DPH
6,15 € / ks

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!

Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3294
Fond TIRAMISU 60g ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet
3,91 € bez DPH
4,30 € / ks

Návod na prípravu:

  • 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
  • 150 ml voda
  • 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť. 

Kód: 3024
Pomleté sušienky na cheesecake 500g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Ako rýchlo spravíte základ na cheesecake a to hlavne bez zbytočného bordelu a špinavého mixéra po mletí keksíkov?

 

NÁŠ OSVEDČENÝ RECEPT (na formu Ø 28 cm):   

Celé balenie sušienok zmiešajte s 3 - 4 polievkovými lyžicami roztopeného masla.

Na menšiu formu použite menšie množstvo (napr. 400g sušienok a 2,5 - 3 polievkové lyžice roztopeného masla)  

Vzniknutú hmotu natlačte na dno a boky formy.

Dajte zapiecť do rúry na 6 až 8 minút pri teplote 200ºC.

Ďalej pokračujte podľa akéhokoľvek receptu na cheesecake.

Tento základ chutí skrátka úúúžasne.

Budeme radi ak nám napíšete dolu do DISKUSIE, ako sa vám s pomletými keksíkami pracovalo a ako nakoniec chutil váš cheesecake. DISKUSIU Nájdete dolu pod obrázkami (súvisiaci tovar).

Kód: 2616
Krémovo maslový tuk cukrársky
Akcia
8,70 € –10 %
7,09 € bez DPH
7,80 € / ks

Cukrárske krémové maslo 1,25 kg

Často používanou prísadou pre cukrárske a pekárske účelyna výrobu krémov, náplní a polev na torty, koláče a ďalšie dezerty, je Cukrárske krémové maslo. Maslo je špeciálne upravené pre cukrárske účely, aby malo jemnejšiu konzistenciu a bolo ľahšie spracovateľné.

Váha: 1,25 kg

 V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.      

Viac tipov a recept nájdete v detailných informáciách.

 

Kód: 1024
Čokoládové trubičky na plnenie 28 ks
Akcia
10,50 € –6 %
*Čokoládové trubičky TMAVÉ na plnenie 28 ks
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
8,17 € bez DPH
9,80 € / ks

Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :) 

Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)

Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.

Kód: 2932-28
Čokoládové trubičky na plnenie 28 ks
Akcia Novinka UVÁDZACIA CENA
86 € –10 %
70 € bez DPH
77 € / ks

Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :) 

Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)

Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.

Kód: 2932.1
Fond MARACUJA a BROSKYŇA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
Akcia
5,25 € –14 %
4,09 € bez DPH
4,50 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Maracuja a Broskyňa
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2271
Jedlá sóda (sóda bikarbóna)
Akcia
4,85 € –18 %
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Jedlá sóda (sóda bikarbóna) 1 kg

Výhodné balenie sódy bikarbóny - ako s ňou ušetriť čas a peniaze

Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni.

Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky.

Sóda bikarbóna je skutočne všestranná látka, ktorá má množstvo užitočných aplikácií v rôznych oblastiach.

Váha: 1 kg

Viac v detailných informáciách

 

Kód: 1070
Kokos strúhaný 500g HoHo
Akcia
4,20 € –16 %
3,18 € bez DPH
3,50 € / ks

Kokos strúhaný 500 g. Strúhaný kokos je kokosová dužina, ktorá bola nastrúhaná alebo nahrubo zomletá na malé kúsky. Produkt sa používa v rôznych kulinárskych aplikáciách po celom svete a je obľúbený pre svoju výraznú chuť a textúru. Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.

Váha: 500 g

Viac v detailných informáciách.

 

Kód: 1077
Maizena čistý kukuričný škrob 500g HoHo
Akcia
3,30 € –22 %
2,32 € bez DPH
2,55 € / ks

Čistý kukuričný škrob -Maizena, BEZ LEPKU, zahustí polievky, omáčky ale pripravíte z nej aj jemné múčniky, dezerty a pudingy.

Keďže neobsahuje lepok, je vhodný aj pre celiatikov

veľké množstvo využitia a práve preto sa oplatí  kúpiť väčšie balenie. Na malých baleniach, ktoré sú bežne v obchodoch, by ste za rovnaké množstvo zaplatili oveľa viac ! 

Kód: 1091
Pruhované čokoládové trubičky 28 mm celé balenie 260 ks
Akcia
76,50 € –10 %
62,27 € bez DPH
68,50 € / ks

Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?

Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.

Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky. 

Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS.

Kód: 1155.1
Vanilínový cukor 1 kg
Akcia
6,40 € –34 %
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Vanilínový cukor 1 kg

Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.

Váha: 1 kg

Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Viac v detailných informáciách.

 

Kód: 1156
100% stolný pokrmový tuk 1,25 kg
100% rastlinný pokrmový tuk (ako Iva / Cera) 800 g
Na objednávku do 7 pracovných dní
4,59 € bez DPH
5,05 € / ks

100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.

V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Kód: 3395
100% stolný pokrmový tuk 1,25 kg
11,73 € bez DPH
12,90 € / ks

100% rastlinný tuk vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysokotukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.

V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Kód: 3394
Belgická biela čokoláda Arabesque Blanc 29% 500 g
10 € bez DPH
11 € / ks

Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie. 

Príprava:

Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 3092
Belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir 58% 500 g
8,17 € bez DPH
8,99 € / ks

Kvalitná belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir s 58% kakaovej sušiny.

Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie. 

Príprava:

Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 3099
Bezlepkové linecké cesto domáce 500g 1
Bezlepkové domáce linecké cesto 500 g
Na objednávku do 3 pracovných dní
5 € bez DPH
5,50 € / ks

Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie. 

Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.

Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu

 

Kód: 3807
bezlepkovy korpus tortovy svetly kruh
Platba predom (NIE na dobierku)
Bezlepkový tortový korpus svetlý 270 g (Ø 23 cm)
Na objednávku do 3 pracovných dní
5,36 € bez DPH
5,90 € / ks

Bezlepkový tortový korpus svetlý. Upečte si doma tortu rýchlo a jednoducho pomocou už hotového bezlepkového korpusu! Stačí rozrezať a naplniť.

Piškótový korpus tortový svetlý má výšku cca 4  cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).

Kód: 3612
BIELA čokoláda Callebaut 28% 350g
9,50 € bez DPH
10,45 € / ks

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1922
Čokoládový mousse (pena) TMAVÁ ČOKOLÁDA 800g 2
8,09 € bez DPH
8,90 € / ks

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Ku 200 g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny. 

Balenie: 200 gramov - stačí k príprave cca 9 porcií (50g)

Obsah čokolády: 75%

 

Kód: 3278
Citrónová kôra mletá 30g 1
Citrónová kôra mletá 30 g
Momentálne nedostupné
1,50 € bez DPH
1,65 € / ks

Citrónová kôra je jemne mletá zo španielskych citrónov. Používa sa pri príprave dezertov a čajového pečiva. Citrónovú kôru môžeme pridať aj k morským rybám alebo ku kuraciemu mäsu.

Citrónová kôra pochádza z citrónov pestovaných špeciálne pre kôru. To znamená bez použitia chemických látok. Naša citrónová kôra má svetlo žltú farbu, pretože neobsahuje síru pre stabilizáciu farby.

Kód: 1921
Čarovný krém ČOKOLÁDOVÝ - Enchanted Cream Choco ® 150 g
2,91 € bez DPH
3,20 € / ks

Čarovný krém - Enchanted Cream 150 g

Pečiete príležitostne? Nechcete, aby vám zbytočne zostával krém? Pripravili sme pre vás menšie balenie tohto výborného čokoládového krému. Balenie vystačí na ozdobenie približne 24-30 košíčkov alebo na naplnenie jednej menšej torty.

Tento extrémne ľahký a nadýchaný čokoládový krém je naozaj očarujúci. Zmes FunCakes  Enchanted Cream® Choco je ideálna na plnenie a obtieranie toriet, Je oveľa ľahší ako mnohé iné krémy, ale stále je pekne tuhý, aby sa dal použiť na dokonalé plnenie cupcakes, ktoré zostanú krásne vysoké. Enchanted Cream® Choco je vyrobený v priebehu niekoľkých minút. Stačí pridať vodu a/alebo mlieko, premiešať a je ihneď pripravený na použitie.

Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo! Krém je možné použiť ihneď, ako náplň alebo na ozdobenie. Vyrobený krém sa môže uchovávať v chladničke niekoľko dní, pred opätovným použitím premiešajte.

Jedna dávka postačuje na naplnenie 2 vrstiev a pokrytie 1 torty (Ø25 cm) alebo na ozdobenie približne 24-30 košíčkov.

Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

  • NAŠA RADA: 

Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.

Krém si pripravíte jednoducho.

Kód: 4027/150
Čierne kakao Intense Deep Black VAN HOUTEN 1
Čierne kakao Intense Deep Black VAN HOUTEN 250 g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
6 € bez DPH
6,60 € / ks

Čierne kakao Intense Deep Black VAN HOUTEN

Toto intenzívne čierne kakao od spoločnosti Van Houten je vyrobené z najkvalitnejšieho výberu vysoko alkalizovaných kakaových bôbov.

S čiernym kakaom posuniete svoje pečenie na vyššiu úroveň - vďaka nemu dokážete získať intenzívne čiernu farbu krémov, ganache, piškót, keksíkov, zmrzliny. Upečte si čierne variácie klasických receptov a ohúrte nimi vašich známych.

Vlastnosti:

  • 100% kakao
  • odtučnené a alkalizované (10 - 12% kakaového masla)
  • vhodné pre vegetariánov aj vegánov
  • skladujte na suchom mieste a chráňte pred slnkom a pachmi
Kód: 2006/250G
Čierne kornútky na zmrzlinu 25 ks HoHo 5
8,86 € bez DPH
9,75 € / ks

Zdá sa Vám obyčajný kornútok nudný? Vyskúšajte čierny kornútok!

Za super fotkou na Instagram nemusíte chodiť až do Bratislavy! Čierne kornútky Vám doručíme domov a vy si do nich dáte svoju obľúbenú zmrzlinu.

Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

 

Kód: 3589
Čokoládová poleva svetlá POKER 300g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 300g poleva POKER
  • 60-90g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1025
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
5,82 € bez DPH
6,40 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 500g poleva POKER
  • 100-150g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1026
Čokoládová poleva tmavá NIVES 300g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 300g polevy NIVES
  • 270g stužený tuk CERA
  • 30g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1027
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
5,82 € bez DPH
6,40 € / ks

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 500g polevy NIVES
  • 450g stužený tuk CERA
  • 50g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1028
Čokoládová ryža tmavá 150g
3,55 € bez DPH
3,90 € / ks

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.

Kód: 4068
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 € / ks

Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.

termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).

Veľkosť: 5 mm

Kód: 1364
Čokoládové trubičky na plnenie 14 ks HoHo 2
Čokoládové trubičky na plnenie 14 ks
Na objednávku do 5 pracovných dní
5,82 € bez DPH
6,40 € / ks

Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :) 

Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)

Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.

Kód: 2932-14
Nugeta s vysokým podielom orieškov
10,86 € bez DPH
11,95 € / ks

Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg

Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)

 Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.

Kód: 2554
Čokoládovo-lieskovcový krém s vysokým podielom orieškov 250 g
3,45 € bez DPH
3,80 € / ks

Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg

Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)

 Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.

Kód: 1096
Nugeta s vysokým podielom orieškov
28,64 € bez DPH
31,50 € / ks

Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg

Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)

 Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.

Kód: 2565
Delimacaron zmes na makrónky
od 5 € bez DPH
od 5,50 € / ks

Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.

NÁVOD NA PRÍPRAVU PRI:

  • 250 g zmes + 50 g (ml) vody
  • 1 kg zmes + 200 g (ml) vody

Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.

Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.

Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.

Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Kód: 4104/250
DIA vanilkový puding bez varenia 250g HoHo
2,86 € bez DPH
3,15 € / ks

Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!

Príprava:

  • 250g zmes na DIA vanilkový puding
  • 700g vody

Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.

Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Kód: 1902
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 350g
9,82 € bez DPH
10,80 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2587
Fond ČOKOLÁDA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,36 € bez DPH
4,80 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Čokoláda 
  • 135 ml voda
  • 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1758
Fond ČOKOLÁDA 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
11,36 € bez DPH
12,50 € / ks

 Návod na prípravu (polovičná dávka):

  • 250 g fond Čokoláda 
  • 200 ml voda
  • 1000 ml rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1759
Fond LESNÉ OVOCIE 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,82 € bez DPH
5,30 € / ks

Fond LESNÉ OVOCIE 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet).

Obsah: 160 g

Viac v detailných informáciách.

 

Kód: 1756
Fond LESNÉ OVOCIE 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
12,95 € bez DPH
14,25 € / ks

Návod na prípravu (1/3 dávka):

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1757
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šlahacky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
5,09 € bez DPH
5,60 € / ks

Fond MALINA 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet).

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2008
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
13,95 € bez DPH
15,35 € / ks

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2220
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
3,18 € bez DPH
3,50 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Neutral
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2223
Hore
Ďalšie produkty

Stránka 1 z 3 - 130 položiek celkom