Vierkine maškrty, Strana 3
Výrobky z našej cukrárenskej výrobne
Podľa dostupnosti

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto zmesi na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení a mrazení.
Balenie: plastové vedierko v vrchnákom
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení a mrazení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Sladké kornútky na zmrzlinu s čokoládovým okrajom
Čokoládový okraj má cca 4 cm.
Rozmer: 162 mm x Ø 55 mm

Sladké kornútky na zmrzlinu s čokoládovým okrajom
Čokoládový okraj má cca 4 cm.
Rozmer: 162 mm x Ø 55 mm


Sladké kornútky na zmrzlinu s čokoládovým okrajom a farebným posypom
Čokoládový okraj má cca 4 cm.
Rozmer: 162 mm x Ø 55 mm

Sladké kornútky na zmrzlinu s čokoládovým okrajom a lieskovými orechami
Čokoládový okraj má cca 4 cm.
Rozmer: 162 mm x Ø 55 mm

Stáčaný sladký zmrzlinový kornútok
ROZMER: 16 x 8 cm
Kornútky sú pre potreby zasielania dobre balené v pevnej krabici a vystlané výstužou + bublinkovou fóliou.

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španielské guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Sušené mlieko plnotučné PL 500 g. Populárny produkt, ktorý sa vyrába odstránením väčšiny vody z čerstvého plnotučného mlieka. Týmto procesom vzniká prášok, ktorý si zachováva všetky dôležité živiny a chuť čerstvého mlieka. Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Obsah: 500 g
Sušené mlieko plnotučné - viac v detailných informáciách.

Sušené vaječné bielka majú vynikajúcu schopnosť penenia, sú ideálne na prípravu rôznych cukrárenských výrobkov.
Používajú sa hlavne na makronky, penové pečivo, snehové pusinky (meringues), sultánky, zdobenie medovníčkov, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.
Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).
Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.
Návod na prípravu:
- 50 g sušených bielkov
- 350 ml vody
Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!

Škorica mletá vynikajúcej chuti 100 g. Prírodný prostriedok, ktorý má hypoglykemický účinok, t.j. reguluje hladinu cukru v krvi. Je tiež výborná pri usmerňovaní telesnej hmotnosti a pomáha pri Alzheimerovej chorobe. Vďaka antibiotickým a protiinfekčným účinkom je škorica s medom považovaná za najvhodnejšiu prírodnú prevenciu pred chrípkou, prechladnutím či angínou. Med je prirodzené antibiotikum a jeho sila sa škoricou ešte zosilní.
Balenie: 100 g
Škorica mletá vynikajúcej chuti - viac v detailných informáciách

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

S tortovými oblátkami pripravíte napríklad grilážky, domáce horalky, nepečené zákusky alebo ruskú zmrzlinu rýchlo a jednoducho.
Balenie obsahuje 17 ks tortových oblátok. Rozmer oblátky je 47 x 29 cm.

Dodajte svojim zákuskom, koláčom, dezertom a tortám príjemnú vanilkovú chuť s vanilkovým extraktom WILTON.
Aróma je čírej farby, takže neovplyvní žiadne farbivo, ktoré pridáte, ani prirodzenú farbu vašej polevy.
Ideálna aj na svadobné torty!

Vejárové oblátky sú pevné a preto môžu poslúžiť aj ako "lyžička" na osviežujúcu zmrzlinu :)
Taktiež aj na zdobenie toriet, či ozdobu zmrzlinových pohárov.
Balenie obsahuje 20 ks.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

VÝHODNÉ BALENIE
Vejárové- vlnkové oblátky sú pevné a preto môžu poslúžiť aj ako "lyžička" na osviežujúcu zmrzlinu :)
Taktiež aj na zdobenie toriet, či ozdobu zmrzlinových pohárov.
Balenie obsahuje 200 ks.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.
A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu.
Presvedčte sa o tom a pozrite si video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol :). Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť tiež.
Brownies sme vylepšili ešte višňami.
RECEPT a video je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 200 veterníkov, alebo 300 venčekov alebo 250 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 10 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke.

ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 900 veterníkov, alebo 1350 venčekov alebo 1250 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 10 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke.

ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 100 veterníkov, alebo 150 venčekov alebo 125 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 5 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý dom.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý byt.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

3 dôvody, prečo je táto Zmes na tekutú náplň do špicov TOP:
- jednoduchá a rýchla príprava
- výborne chutí
- špic s touto náplňou vydrží až 6 dní.
Návod na prípravu a viac info nájdete nižšie v Detailných informáciách.

3 dôvody, prečo je táto Zmes na tekutú náplň do špicov TOP:
- jednoduchá a rýchla príprava
- výborne chutí
- špic s touto náplňou vydrží až 6 dní.
Návod na prípravu a viac info nájdete nižšie v Detailných informáciách.

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 500g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.
Stránka 3 z 3 - 133 položiek celkom