Cukrárenské výrobky
POTREBUJETE PORADIŤ "ČO A KOĽKO UPIECŤ" na pripravovanú rodinnú oslavu, svadbu, firemné stretnutie, alebo na inú príležitosť?
Obráťte sa s dôverou na nás a my vám radi poradíme aké druhy a množstvo sú vhodné na konkrétnu udalosť.
Volajte telefónne čísla: 0917 970 970, 036 631 2720 alebo nám napíšte e-mail: info@vierkinemaskrty.sk
Všetky výrobky sú vyrábané ručne z kvalitných surovín s dodržaním všetkých potrebných hygienických postupov. V našej ponuke nájdete nielen výrobky pre bežných konzumentov, ale aj výrobky špeciálne: bez lepku, bez cukru, bez mlieka a celozrnné výrobky.
Ak sa rozhodnete že budete piecť vy, určite si pozrite našu ponuku suroviny na pečenie a zdobenie.
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia















Praclíky s údeným syrom, ktorý im dodáva jedinečnú lahodnú chuť. Skvelé slané pečivo na oslavy, párty, na desiatu alebo len tak na domáce chrumkanie :)
Počet kusov v balení: 130 až 140
Veľkosť praclíka: 6 x 4 cm
Trvanlivosť: minimálne 6 mesiacov od dátumu výroby
Posýpka:
- sezamové semienka
- mexické korenie

Skvelé slané pečivo na oslavy, párty, na desiatu alebo len tak na domáce chrumkanie :)
Trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby.

Škvarkové pagáče sú tradičnou slovenskou pochúťkou. Sú mäkké, vláčne a jeden kúsok určite nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť, škvarky charakteristickú chuť.
Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 500 g balení je 21-22 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.

Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 500g balení je 22-23 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.

Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 1 kg balení je 44-46 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.

Škvarkové pagáče sú tradičnou slovenskou pochúťkou. Sú mäkké, vláčne a jeden kúsok určite nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť, škvarky charakteristickú chuť.
Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 1 kg balení je 42-44 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.

Minimálny odber: 20 ks

Kornútky na zmrzlinu s vlnkovaným okrajom 100 ks. Klasický doplnok pre servírovanie zmrzliny. Zmrzlina vďaka vlnkovanému okraju lepšie drží na mieste.
Máme pre Vás výhodné balenie špeciálnych kornútkov s vlnkovaným okrajom.
Balenie: 100 ks
Priemer: 5 cm
Maximálna dĺžka: 13,5 cm
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
Kornútky na zmrzlinu s vlnkovaným okrajom - viac v detailných informáciách

Našu ponuku rozširujeme o veľké balenie špeciálnych kornútkov s vlnkovaným okrajom.
V balení sa nachádza 600 kusov.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru.
Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

Laskonky orieškové na plnenie v novom - výhodnejšom a pevnejšom balení.
V balení je minimálne 44 ks laskonkových korpusov. z ktorých urobíte 22 ks hotových laskoniek.
Rozmer laskonky:
Aké plnky sú vhodné na plnenie orieškových laskoniek?
Vhodné sú najmä maslové - tukové krémy. Môžete použiť tuk aký zvyknete používať na krémy napr.:
- maslo + hustý varený karamel / vyšľahať
- maslo + karamelové SALKO / vyšľahať
- maslo + nugeta / vyšľahať
- maslo + cukor + ochucovacie pasty (koncentráty) napr. biscotino, banán / vyšľahať.
- maslo + nad parou šľahané vajcia s cukrom + opražené orechy (nescafé) / vyšľahať...
Aké plnky NIE sú vhodné na plnenie orieškových laskoniek?
Nie sú vhodné také plnky ktoré obsahujú vysoký podiel vody, pretože od nich by sa laskonky rozmočili a rozpadli napr.:
- bežné plnky s vareným pudingom, ktoré sa používajú na plnenie piškótových korpusov
- miláčikové plnky
- maslové - tukové plnky s obsahom čerstvého, mrazeného, alebo kompótového ovocia
- šľahačkové plnky
- plnky s tvarohom, alebo s mascarpone

Srdiečkové oblátky využijete hlavne do zmrzlinových pohárov, alebo na zdobenie toriet. A preto že sú pevné, môžu poslúžiť aj ako "lyžička" na osviežujúcu zmrzlinu :)
Neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
Balenie obsahuje 20 ks.
Doba spotreby: 30.6.2025

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks
Šťavnatý piškótový rez plnený ovocným džemom a vareným krémom s kúskami ananásu ozdobený čokoládovou polevou a krémom.

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks
Piškótový rez potretý ovocným džemom a plnený vareným krémom s citrónovou príchuťou, potiahnutý čokoládovou polevou.


Cesto na Domáce syrové pečivo je tak jemné, že keď ho upečiete, bude sa vám rozplývať na jazyku. Pre zlepšenie chuti ich posypte ľanovými (sezamovými) semienkami.

Všade plno receptov na vanilkové rožky ale ani jeden nie je podľa vašej chuti? Poznáme to - preto sme pre Vás pripravili domáce cesto na vanilkové rožky s vlašskými orechmi. S týmto cestom sa nemusíte báť nezdaru. Rožteky budú po upečení krehké a budú sa rozplývať na jazyku.
Nemusíte nič miesiť, len sa pustiť do pečenia!
Návod a naše rady ako jednoducho upiecť vanilkové rožteky sú v detailných informáciách.

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks
Roláda z piškótového cesta plnená čokoládovým krémom a poliata čokoládovou polevou.

Čokoládové trubičky BIELE celomáčané na plnenie 18 ks. Celomáčané trubičky v bielej čokoláde sa používajú na expresne rýchlu prípravu zákuskov, na dekorovanie - obloženie okolo torty alebo trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte.
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém, stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
Čokoládové trubičky BIELE celomáčané na plnenie

Čokoládové trubičky biele na plnenie 24 ks. Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov.
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte.
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.

Čokoládové trubičky biele na plnenie 300 ks
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov.
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte.
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.


Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.

Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.

Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
